Welkom op de website van Den Bosch Chinese Christian Church

In de Bijbel staat dat de Schriftgeleerden de taak hebben om de wet van Mozes over te schrijven. Zij maakten een grondige studie van de Heilige Schrift en legden duidelijk de betekenis uit aan het volk van God. Wanneer zij dat deden, volgde een geweldige opwekking (zie het boek Nehemia).

Hoe is jouw geestelijke leven? Zit je vast en kom je niet verder? Wordt bediening moedeloos? Heeft de kerk opwekking nodig?

Een opwekking van de kerk begint bij onszelf! Laten wij de bediening van de Schriftgeleerden navolgen. Laten wij een vernieuwing en een opwekking beleven door de overschrijf actie van de Bijbel en door te verdiepen in Gods Woord.

聖經裡記載文士的工作與責任是抄寫猶太律法書,他們研讀神的話語,再向百姓教導和講解神話語的意思。當他們這樣作的時候帶來了意想不到的屬靈復興。請參考尼希米記。

你的屬靈光景如何?是否停滯了?是否事奉枯燥無力?教會需要復興嗎?

教會復興須要我們先復興自己!讓我們一同學習文士的事奉。藉著抄寫聖經行動去思考神的話語,使我們的生命得着更新,得着復興!

Follow us: